© Anadolu Ekspres 2021

Durağan öğrencilerinden Cumhuriyet Bayramımızın 98. Yılına özel anlamlı kutlama.

Durağanlı öğrenciler, öğretmenleri Esra Ermiş eşliğinde sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi.

Sinop’un Durağan İlçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında gerçekleşen sosyal sorumluluk projesinde öğrencilerin işaret dili kullanarak seslendirdikleri İstiklal Marşı büyük ilgi gördü. 

  Şehit Hüseyin Yanık İmam Hatip Ortaokulu, Şehit Kadirler Ortaokulu ve Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda eğitim gören 10 öğrenci, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel olarak İstiklal Marş’ını işaret diliyle seslendirdi.

Bu yıl 98. Yılını kutladığımız Cumhuriyet Bayramını farklı bir şekilde kutlamak isteyen 75. Yıl Cumhuriyet Yatılı Bölge Ortaokulu Özel Eğitim Öğretmeni Esra Ermiş Durağanda eğitim gören 10 öğrenciyi bir araya getirdi. Sinop Durağan Gençlik Merkezi’nde toplanan öğrenciler, öğretmenleri  eşliğinde İstiklal Marşı’nı işaret diliyle seslendirdi.

Özel Eğitim Öğretmeni Esra Ermiş tarafından başlatılan çalışma ile bir araya gelen öğrenciler yaklaşık iki hafta süren bir eğitimle İstiklal Marşı’nı işaret dili ile seslendirmeyi öğrendi. Aldıkları eğitimin ardından Durağan Gençlik Merkezi’nde toplanan ve yaşları 10 ila 13 arasında değişen ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin uyum içinde okudukları İstiklal Marşı,  farkındalık projesi olarak kayıt altına alınarak yayımlandı. Cumhuriyet Bayramımızın 98. Yılına özel hazırlanan video sosyal medyada büyük ilgi gördü. Haber: Dilek Eyüboğlu 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER