© Anadolu Ekspres 2021

Dinçer: “Şehrimizin Bugünleri Ve Yarınları İçin Planlı Ve Titiz Bir Çalışma Yapıyoruz”

Aksaray Belediyesi, Kurtuluş Mahallesinde sıcak asfalt serimi gerçekleştiriyor. Konuyla ilgili konuşan Belediye Başkanı Evren Dinçer, "Şehrimizin bugünleri ve yarınları için planlı ve titiz bir çalışma yapıyoruz" dedi.

 Aksaray Belediyesi, vatandaşların yaşam alanlarını güzelleştirmek, cadde ve sokakların çok daha modern bir görünüme kavuşmasını sağlamak için çalışmalarına devam ediyor.  Aksaray Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, cadde ve sokakları yenilemek için Kurtuluş Mahallesinde asfalt serimi yaparak yolları yenilemeyi sürdürüyor.

"Yaz Sezonunda Asfalt Çalışmalarında İyi Noktaya Geldiğimizi Düşünüyorum"

Yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Dinçer, "Ekiplerimiz, şehrimizin birçok noktasında sathi kaplama, kısmi kaplama, stabilize yol çalışmaları, yeni yol açma ve sıcak asfalt serim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Özellikle yaz sezonunda asfalt çalışmalarında iyi bir noktaya geldiğimizi düşünüyorum" dedi.

Hizmetlerin en güzelini kazandırmak için çalışacaklarını söyleyen Dinçer, "Amacımız, tüm mahallelerimizin yol standardını yükseltmek, her vatandaşımızın daha rahat ve konforlu bir şekilde yaşamını sürdürmesine katkı sunmaktır. Aksaray’da vatandaşlarımızın çok daha modern yollara kavuşması için azami gayret göstermeye devam edeceğiz. Asfalt çalışması tamamlanan sokaklarda yol çizgi uygulaması, gerekli noktalara trafik işaret levhaları koyarak trafik ve yol güvenliğinin en üst seviye olmasına özen gösteriyoruz" ifadelerini kullandı. Haber Bülteni

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER