© Anadolu Ekspres 2021

"Davanın Omzuna Basan Değil, Davayı Omuzlayan Bir Partinin Temsilcileriyiz"

MHP İl Başkanı Burhanettin Karataş, Merkez İlçe Başkanı İrfan Çıtak ve teşkilat mensuplarının katılımlarıyla Bağlıkaya Belediye Başkan Adayı Dursun Eser ve Topakkaya Beldesi Belediye Başkan adayı Harun Oflaz'a ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Karataş, ziyaret kapsamında kısa bir açıklamada bulundu.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimi kapsamında MHP İl Başkanı Burhanettin Karataş, beraberindeki heyet ile birlikte Bağlıkaya Belediye Başkanı adayı Dursun Eser ve Topakkaya Belediye Başkan adayı Harun Oflaz'a ziyarette bulundu.

 

"Bizim Omurgamız, Saat Gibi Çalışmaktadır"

Yapılan ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Burhanettin Karataş, "Kaynağını Türk-İslam Ülküsünde bulan, Türk milliyetçiliği davamızı Aksaray'ımızda onurla, gururla, gürbüz bir duruşla temsil eden, tüm teşkilatlarımız, Milliyetçi Hareket Partisi'nin omurgasıdır. Omurga sağlamsa, vücut kuşkusuz sağlıklı ve zindedir. Ve bizim omurgamız, saat gibi çalışmaktadır. Milliyetçi Hareket Partisi, devleti ebed müddet ile milleti ebed müddet gayesiyle karanlıkları yaran, korkulukları yıkan, korkakları yenen, inanç ve irade aydınlığıdır. Bu aydınlığı diri tutan, hatta sürekli körükleyen güç kaynağı, Milliyetçi Hareket Partisi'nin fazilet ve fedakârlıkla, ihata edilmiş teşkilat yapısı, tarihi bir miras olan teşkilatçı vasfıdır" dedi.

 

"Davanın Omuzuna Basan Değil, Davayı Omuzlayan Bir Partinin Temsilcileriyiz"

Teşkilatın gören göz, işiten kulak, konuşan dil, hisseden vicdan, dokunan el anlamına geldiğini söyleyen Karataş, "Teşkilat demek; sen, ben, A'dan Z'ye hepimiz demektir. Biz Milliyetçi Hareket Partisi'yiz. Davanın omuzuna basan değil, davayı omuzlayan; davaya yük olan değil, yükü kaldıran; nefsine yenilen değil, yeri geldiğinde nefsini ayağının altına alan; çıkarlarının bekçiliğine soyunan değil, vatanın bekçiliğini şeref sayan; özüyle, sözüyle, öz değerleriyle, özgüveniyle, Müslüman Türk'ün timsali olan bir partinin temsilcileriyiz" ifadelerini kullandı.

 

"Dursun Eser ve Harun Oflaz'a Çıktıkları Bu Yolda Başarılar Diliyorum"

İnsanı eksilterek siyaset yapmadıklarının altını çizen Karataş, "Bilakis siyasette maksat, gönül kazanmaktır, gönül almaktır, hizmet etmek, çözüm odaklı çalışmaktır. Her insanımızı hızır, her gecemizi kadir bilmektir. 31 Mart Yerel Seçimlerinde halka hizmet hakka hizmettir düsturuyla Bağlıkayamıza hizmet edecek, Milliyetçi Hareket Partimizin başkan adayı yine yeniden hizmet için Bağlıkaya için Sayın Dursun Eser başkanım diyor, kendisine bu çıktığı yolda üstün başarılar diliyorum. Kıymetli Topakkayalı hemşehrilerimiz, bu vesileyle 31 Mart Yerel Seçimlerinde halka hizmet hakka hizmettir düsturuyla Topakkaya'mıza hizmet edecek Milliyetçi Hareket Partimizin başkan adayı Sayın Harun Oflaz diyor, kendisine bu çıktığı yolda üstün başarılar diliyorum" açıklamasını yaptı. Haber Bülteni

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER