© Anadolu Ekspres 2021

"Cumhuriyetimiz Bize Ecdadımızın Olduğu Kadar Evlatlarımızın Da Emanetidir”  

AK Parti Plan ve Bütçe Komisyon üyesi, Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımlayarak, “Milletimizin tüm milletlere örnek teşkil eden fedakarlığı ve cesareti ve kahramanlıklarıyla kurulan Cumhuriyetimiz bizlere ecdadımızın olduğu kadar evlatlarımızın da emanetidir” dedi.

 Cumhuriyet’in kuruluşunun 101. yıl dönümünü büyük gurur ve heyecanla kutladıklarını vurgulayan AK Parti Milletvekili Altınsoy, İstiklal Mücadelesinin Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde Cumhuriyet'in 101 yıllık geçmişinin, dünden bugüne Türk milletine ilham kaynağı olmaya, yolunu aydınlatmaya devam ettiğini belirtti.

“Tam Bağımsız Türkiye Hedefimize Emin Adımlarla İlerlemeye Devam Edeceğiz”

Türkiye Cumhuriyeti’nin temel değerlerine, kazanımlarına ve bağımsızlık mücadelesine vurgu yapan Altınsoy, “Türkiye bugün savunma sanayi, ulaştırma ve altyapı, teknoloji ve bilişim, eğitim ve sağlık başta olmak üzere her alanda kazandığı başarılarla, gururlandıran atılımlarla geçmişe göre çok daha güçlüdür. Sahip olduğumuz azim, irade ve kararlılıkla ülkemizin geleceğini millet olarak birlikte inşa ediyoruz. Karşımıza çıkan tüm engelleri aşarak tam bağımsız Türkiye hedefimize emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz” dedi.

“Türkiye, Küresel Adaletsizlik Karşısında Daha Adil Dünya İnancı Temsil Eden Tek Ülkedir”

Türkiye'nin adil bir dünyaya olan inancı temsil eden tek ülke olduğunu belirten Altınsoy, “Milletimizi tarih boyunca zaferden zafere eriştiren bir ecdadın torunları olarak bugün bizler de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemizi başarıdan başarıya taşıyoruz. Türkiye bugün küresel adaletsizlikler karşısında daha adil bir dünyaya olan inancı temsil eden tek ülkedir. Milletimizin tüm milletlere örnek teşkil eden fedakarlığı ve cesareti ve kahramanlıklarıyla kurulan Cumhuriyetimiz bizlere ecdadımızın olduğu kadar evlatlarımızın da emanetidir. Bu bilinçle Cumhuriyetimizi her geçen gün daha da güçlendirmek, Türkiye Yüzyılı'nda milletimizi yeni başarılarla buluşturmak için gayretle mücadele ediyoruz. Bu vesileyle, vatan topraklarımızın her karışını mübarek kanlarıyla sulayan aziz şehitlerimizi rahmetle, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere İstiklal Harbi'mizin tüm kahramanlarını minnetle anıyor, aziz milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyorum” sözlerine yer verdi. Haber Bülteni


 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER