© Anadolu Ekspres 2021

CHP'li Belediye Başkanı Türker, Verdiği Sözleri Bir Bir Yerine Getiriyor

Saratlı Belediye Başkanı Zeki Türker, yaşlı bakım evi projesinin belde belediyeleri arasında bir ilk olduğunu ifade ederek, "Burada hobi bahçeleri oluşturacağız. Yaşlılarımızın burada her türlü bakımlarını yaparken onları rahat ettireceğiz" dedi.

Aksaray Saratlı kasabası Belediye Başkanı Zeki Türker, adaylık sürecinde verdiği sözlerin hepsini başkan olmaya başladığı günden bu yana yerine getirmeye devam ediyor. Yaşlı bakım evi vaadi veren Türker, çalışmalarda sona gelindiğini ve merkezin yakın zamanda açılacağını söyledi.

 

"Saratlı Halkına Verdiğimiz Sözleri Tutuyoruz"

Başkan Türker, "2019 Mart seçimlerinde Saratlı Kasabası halkına verdiğimiz sözleri tutuyoruz. Gücümüz ve imkanlarımız çerçevesinde birçok projemizi hayata geçirerek kasaba halkımızın hizmetine sunduk. Devam eden projelerimizde sonlara yaklaşıyoruz" açıklamasında bulundu.

 

"İmkanlarımız Çerçevesinde Projemizi Bitirmek Üzereyiz"

Aksaray'da çalışmalarıyla örnek belediye başkanı olarak gösterilen Saratlı Belediye Başkanı Zeki Türker, "Biz belde belediyeleri içerisinde bir ilke imza atarak yaşlı bakım evimizi çok yakında yaşlılarımızın hizmetine açacağız. Önceki seçimde sözlerimizden bir tanesi kasabamıza bir yaşlı bakım evi açmaktı. İnşaatımızda sona geldik. Kasabamızın yurt dışında gurbetçisi çok, dolayısıyla buradaki yaşlılarımız çok büyük zorluklar yaşamakta. Bu benim ilk projemdi, imkanlarımız çerçevesinde projemizi bitirmek üzereyiz" ifadelerini kullandı.

 

Yaşlı Bakım Evinde 4 Personel Görev Yapacak

Yaşlı bakım evinde 4 personelin çalışacağını söyleyen Başkan Türker, "Bir aşçı, bir güvenlik görevlisi, 2 tane sağlık memurumuz olacak ve yaşlılarımızın kişisel bakımından tutun birçok konuda yardımcıları olacak, personelimiz olacak" sözlerini kullandı.

 

"Yaşlılarımızın Hobi Bahçelerimizle, Verimli Zaman Geçirmelerine Yardımcı Olacağız"

Yaşlı bakım evini geniş bir alana yaptıklarını belirten Saratlı Belediye Başkanı Türker, "Burada hobi bahçeleri oluşturacağız. Yaşlılarımızın burada her türlü bakımlarını yaparken onları rahat ettireceğiz. Aynı zamanda hobi bahçelerimizle birlikte verimli zaman geçirmelerine yardımcı olacağız Bu proje Aksaray ilinde tek ve örnek bir projedir" ifadelerine yer verdi. Haber: Kemal Onur Atalay

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER