© Anadolu Ekspres 2021

CHP İl Başkanı Özdemir: Değişmeyen Tek Şey Değişimin Kendisi

CHP Aksaray İl Başkanı Bilal Özdemir, göreve gelmesinin ardından mazbatasını aldı ve il binasında açıklamalarda bulunarak, "Değişmeyen tek şey değişimin kendisi demiştik. Değiştirmeye devam edeceğiz" dedi.

CHP Aksaray İl Başkanı Hacı Ali Keleş'in ardından yeni il başkanı Bilal Özdemir oldu. CHP Aksaray İl binasında mazbatasını alan Başkan Özdemir, basın açıklaması yaparak genel ve cumhurbaşkanlığı seçiminin sorumluluğunu kimsenin üstlenmediğini, bu nedenle seçmenin yaşama sevincini kaybettiğini ama bu umutsuzluğu düzeltmek için yoğun şekilde çalışacaklarını söyledi. Özdemir, konuşmasında "değişim" vurgusu yaptı.

 

"Partimize Omuz Veren Tüm Vatandaşlarımıza Teşekkür Ediyorum"

Partiye emek verenlere teşekkür ederek sözlerine başlayan İl Başkanı Özdemir, "Şehri karış karış gezen, dokunmadık el bırakmayan, partimizi layık olduğu yere getiren Sayın Ali Abbas Ertürk’e ve Ali Abbas Ertürk’ün milletvekili adaylığı sebebiyle İl Başkanlığından istifa etmesinden sonra zor bir zamanda zor bir görev üstlenerek partimize büyük emek veren Sayın Hacı Ali Keleş’e, Yönetim Kurulu Üyelerine, Disiplin Kurulu Üyelerine, Kadın ve Gençlik Kollarına, partimiz üyelerine, geçmiş dönemde ve seçim sürecinde omuz veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

 

"Seçimden Sonra Bu Hezimette Payı Olan Hiç Kimse Sorumluluk Üstlenmedi"

Geçtiğimiz Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçime değinen Özdemir, Türkiye'de muhalefetin umutları yeşerttiğini ifade ederek, "Hepimiz Millet İttifakı'nın seçimleri kazanacağı, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı olacağı, Aksaray’da Ali Abbas Ertürk’ün milletvekili olacağı, bu ucube sistemin ortadan kaldırılarak demokratik parlamenter sistemin yeniden inşa edileceği yönünde büyük bir beklentiye girmiştik. Maalesef beklentilerimizin hiçbir gerçekleşmedi ve büyük bir hayal kırıklığı yaşadık. Yaşama sevincimizi kaybettik. Seçimden sonra bu hezimette payı olan hiç kimse sorumluluk üstlenmedi, bedel ödemek istemedi. Bedel ödemeyen sorumluluk sahiplerinin yerine partiye gönül vermiş parti üyelerimiz, yöneticilerimiz ve gönüllülerimiz bedel ödediler ve ödemeye devam ediyorlar" ifadelerini kullandı.

 

"Değiştirmeye Devam Edeceğiz"

Hayal kırıklığını onarmanın kolay olmadığını bildiğini belirten Özdemir, "Moral bozukluğunu ortadan kaldırmak kolay değil biliyorum. Ama umutsuzluk bize yakışmaz. Bunu da biliyorum. Biz partimizi ve partililerimizi yeniden ayağa kaldırmak, yeniden umut aşılamak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Bu partiyi yeniden hep birlikte ülkenin umudu haline getirmek için çalışacağız. Değişmeyen tek şey değişimin kendisi demiştik. Değiştirmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu. Haber: Dilek Eyüboğlu

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER