© Anadolu Ekspres 2021

“Bayramımızı Hep Birlikte Kutlayalım!”

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla, 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda çelenk bırakma töreni gerçekleştirildi.

 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Aksaray’da da çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başladı. 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda yapılan törenle başlayan kutlamada Valilik adına Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu, İl Garnizon Komutanlığı adına Garnizon Komutanı Albay Mustafa Özcan ve belediye adına Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Atatürk anıtına çelenk bıraktı. 

“Tüm Toplumumuzu Sokaklarda Bayraklarıyla Görmek İsteriz”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından devam eden törende açıklamalarda bulunan Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu, “Cumhuriyetimizin kuruluş ile ilgili birinci yıl dönümü kutlamalarının bugün gördüğünüz gibi açılışını yaptık. Çelenklerimizi koyduk, yarın inşallah bütün Aksaray bütün toplum olarak, gençlerimizi, sporcularımızı, öğrencilerimizi tüm kamu kurum ve temsilcileri, bütün toplumumuzu inşallah sokaklarda bayrakları ile görmek isteriz. Bu mutlu günü hep birlikte kutlayalım isteriz” ifadelerini kullandı.

“Herkes İşini En İyi Şekilde Yapacak ve Güçlü Bir Türkiye Dünyaya Örnek Olacak”

Türkiye’nin her geçen gün güçlü bir konuma geldiğini ifade eden Vali Kumbuzoğlu, “Bu yolda tüm vatandaşlarımızla gençlerimizle birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Herkes işini çok güzel yapacak. Bizim temel düsturumuz budur. Öğrencilerimiz öğrenciliğinde, öğretmenlerimiz öğretmenliklerinde, mühendisimiz de kendi alanında en iyi mühendis olacak. Herkes işini en iyi şekilde yapacak ve böylece güçlü bir Türkiye daha güçlü olarak, dünyaya örnek olacak. Böyle bir Türkiye’yi hedefliyoruz. Bütün halkımıza, milletimize, Aksaray’ımıza ve ülkemiz Türkiye'mize hayırlı olsun temennisinde bulunuyorum" sözlerine yer verdi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenine protokol mensupları ve STK temsilcileri katıldı. Haber: Sedef Altınkaya

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER