© Anadolu Ekspres 2021

BAŞKAN ŞAHİN: “ORTAKÖY EN GÜZEL HİZMETLERİ ALABİLSİN DİYE ÇALIŞACAĞIZ”

AK Parti Ortaköy İlçe Başkanlığı görevine atanan Oğuz Şahin, yazılı bir açıklama yaparak, “Tevdi edilen görevi Ortaköy ilçemizin menfaati gereği ve hiçbir siyasi hesap yapmaksızın kabul ettik” ifadelerini kullandı.  

Başkan Şahin, göreve atanmasının ardından yazılı bir açıklamada bulundu. Ortaköy için elinden gelenin en iyisini yapacağını ifade eden Şahin, istişare içerisinde en güzel hizmet için çabalayacaklarını söyledi. 

“Ötekileştiren Değil Bir Araya Gelmenin Faydalı Olacağı İlkelerine İnanan Bir Kardeşinizim” 

AK Parti Genel Merkezi tarafından Ortaköy İlçe Başkanlığı görevine getirildiğini belirten Şahin, “Bilmenizi isterim ki; bizim anlayışımızda ‘görev istenmez alınır’ düsturu hakimdir. Bu doğrultuda tevdi edilen görevi Ortaköy ilçemizin menfaati gereği ve hiçbir siyasi hesap yapmaksızın kabul ettik. Şahsımızı yakinen tanıyan dostlarımız bilirler ki; ilçe menfaatlerini daima ön planda tutan, ayrıştıran değil birleştiriciliğin, ötekileştiren değil bir araya gelmenin daha faydalı olacağı ilkelerine inanan bir kardeşinizim. Aksi bir düşünceye sahip olan bizi tanımıyordur ve hoşgörüyle karşılarız” dedi. 

“Ortaköy’ün Sorunlarına Kişisel Sorunlarımız Kadar Eğileceğimizden Şüpheniz Olmasın” 

Geniş kapsamlı ve tüm siyasi parti temsilcilerini de içine anlayan bir anlayışla çalışacaklarını söyleyen Şahin, “Bu çerçevede öncelikli hedefimizin geniş kapsamlı ve tüm siyasi parti temsilcilerini de içine alan bir anlayışla, siyasi partiler, iş  dünyası, sivil toplum kuruluşları ve siz değerli Ortaköylülerle de güç birliği yaparak; istişare dostluk, kardeşlik ve muhabbetle Ortaköy için en güzel hizmetleri almak ve çabalamak ana hedefimiz olacaktır. Bu doğrultuda önümüzdeki günlerde yapılması planlanan kongre sürecimizden sonra tüm ekip arkadaşlarımızla Ortaköy'ün tüm sorunlarına kişisel sorunlarımız kadar eğileceğimizden hiç şüpheniz olmasın” sözlerini kullandı. Haber: Harun Atalay 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER