© Anadolu Ekspres 2021

Başkan Özkök: “Bu Şerefli Mesleği İcra Eden Gazetecilerin Gününü Kutluyorum”

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Aksaray Ticaret Borsa Başkanı Hamit Özkök, basın mensuplarıyla bir araya gelerek, "İnsanüstü gayretlerle bu şerefli mesleği icra eden gazetecilerin gününü kutluyorum" dedi.

Ticaret Borsa Başkanı Hamit Özkök, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü için Aksaray Ticaret Borsasında ulusal ve yerel gazete temsilcileriyle bir araya geldi.

 

"İnsanüstü Gayretlerle Bu Şerefli Mesleği İcra Eden Gazetecilerin Gününü Kutluyorum"

Gazetecilerin gününü kutlayan Başkan Özkök, "Demokrasinin ve çağdaş düzenin vazgeçilmez olan ve yeryüzündeki gelişmelerin aynasısınız. Gazeteciler, toplumun ışığı olmakla birlikte,  o ışık ne kadar güçlü olursa bizlerde yolumuzu o kadar net ve doğru görürüz. Gazetecilik toplumun gelişmesinde çok önemli ve büyük önem taşıyan bir meslektir. Enformasyonun u kadar zayıf olduğu, halkın dünyadaki gelişmelerden doğru ve zamanında bilgilendirilemediği, toplumun gelişmeleri ve buna bağlı olarak problemli ve zayıf olmaktadır. O bakımdan artık teknolojinin en gelişmiş araçlarını kullanan, insanüstü gayretlerle bu şerefli mesleği icra eden gazetecilerin gününü kutluyorum" açıklamasında bulundu.

 

"Aksaray’a 20 Milyon Liralık Bütçemizle, 530 Milyon Liralık Yatırım Yaptık"

2023 senesinde yapılan yatırımlara ilişkin bilgilendirmeler de yapan Başkan Özkök, "Biz Aksaray Ticaret Borsası olarak 2023 yılını dolu dolu geçirdik. 2023 yılında 20 milyon liralık bütçemizle, 530 milyon lira ile Aksaray’a yatırım yapıp, üyelerimize, şehrimize, katma değer üretmede, insanlara istihdam edebilmede çok büyük rol oynadık. Bunu övünerek ve gururla söylüyorum. 20 milyon liralık bütçeyle, 530 milyon liralık yatırım nasıl yapılır? Üyelerimizin bana olan güveni ve 14 kişilik ekibimin inancıyla birlikte bu işi başardık. Aksaray’a bunu kazandırmanın mutluluğunu hep birlikte yaşadık. Çalışınca, karar verince ve hedef seçince bu tür yatırımlarla yapılıyor.

Önümüzde yerel seçimler var. Aksaray’ımıza aday olan kardeşlerimizi, özgüvenlerinden dolayı tebrik ediyorum ama seçilecek adayın şehirde durmak yok, koşmak var bundan sonra. Aksaray’a hizmet için koşmasını diliyorum. Herkesin işini iyi yapmasını, Aksaray’a ne kazandırırım gayesiyle hizmet edebilmesi adına çalışmalar gerçekleştirmesini bekliyoruz. Aksaray, her şeyin en iyisini hak ediyor ve hak ettiğini de alması gerektiğini düşünüyorum.  Biz hedefe kitlenip, Aksaray’ı yaşanabilir bir şehir, Aksaray’da olmanın gurur ve mutlu görebileceğimiz insanların olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı. Haber: Kemal Onur Atalay

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER