© Anadolu Ekspres 2021

BAŞKAN KELEŞ'TEN VEKİL LİSTESİ AÇIKLAMASI: NETLİK KAZANAN BİR HUSUS YOK

CHP Aksaray İl Başkanı Hacı Ali Keleş, Millet İttifakı'nın Aksaray'da seçime nasıl gireceği ve milletvekili sıralamasıyla ilgili gündemde yer alan iddialara yanıt vererek, bu konuda henüz bir netlik olmadığını söyledi. 

14 Mayıs seçimleri öncesinde birçok iddia gündeme geliyor. Bu iddialar arasında milletvekili listeleri de bulunuyor. CHP Aksaray İl Başkanı Hacı Ali Keleş de bu konuda bir açıklama yaparak, Millet İttifakı'nın milletvekili listesiyle ilgili açıklama yaptı. 

Keleş, "Son dönemde Aksaray'da, Millet İttifakı'nın seçimlere nasıl gireceği ve sıralamayla ilgili kamuoyunda bilgi kirliliğine yol açan söylemlerle ilgili bir açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur. Genel merkezimiz ile yapılan görüşmelerde ittifak durumunun hala görüşüldüğü, Aksaray açısından henüz netlik kazanılan bir husus olmadığı anlaşıldığından, konu hakkında yapılan açıklamalarda doğru bulunmamıştır. Bu konuda hassasiyet gösterilmesi önem arz etmekte olup, durum netleştiğinde ayrıca kamuoyu ile paylaşılacaktır" dedi. Haber Bülteni

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER