© Anadolu Ekspres 2021

BAŞKAN DİNÇER'DEN İTFAİYE PERSONELİNE ZİYARET

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 2023'ün son saatlerinde itfaiye personelini ziyaret ederek, "İnşallah 2024 yılımızın 2023 yılından daha güzel geçeceğini umut ediyoruz, niyaz ediyoruz. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimizin yeni yılını kutluyorum" dedi.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 2023 yılının bitmesine saatler kala Aksaray Belediyesi İtfaiyesi personeline ziyarette bulundu. İtfaiyede görevli personel ile birlikte vakit geçiren Dinçer, yeni yılın huzur ve sağlık getirmesi temennisinde bulundu. 

"2024 Yılımızın 2023 Yılından Daha Güzel Geçeceğini Umut Ediyoruz"

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, "Arkadaşlarımızı ziyarete geldik, itfaiyede görevli personelimizle arkadaşlarımızla beraberiz. Bahsetmiş olduğumuz gibi yılın son saatlerindeyiz. Birkaç saat sonra da yeni yıla geçmiş olacağız. Bu vesileyle yaşanmış tüm olumsuz olaylar için tekrardan geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Geleceğe dair Cenabı Allah'tan aynı acıları yaşamamayı, güzel, müreffeh, sağlıklı, huzurlu, hayırlı, bereketli bir yıl ve sevdiklerimizle bir ömür geçirmeyi temenni ediyoruz. Bu vesileyle arkadaşlarımızı ziyaret ettik, ziyaretlerimiz devam edecek. İnşallah 2024 yılımızın 2023 yılından daha güzel geçeceğini umut ediyoruz, niyaz ediyoruz. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimizin yeni yılını kutluyorum" dedi. Haber: Harun Atalay 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER