© Anadolu Ekspres 2021

Başkan Dinçer: Kış Mevsimi Öncesinde Gerekli Tüm Tedbirleri Aldık

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, kış şartlarıyla mücadele için Aksaray Belediyesi olarak gerekli tüm tedbirlerin alındığı ifade ederek, “Olumsuz hava şartlarında 400 personelimiz ile birlikte tuzlama araçlarımız, kepçe ve greyderler hazır bekleyecek” dedi.

Aksaray Belediyesi, kış mevsimi öncesinde tedbirlerini tamamlayarak, şehirde yaşamı etkileyebilecek olumsuz faktörleri engellemek için çalışıyor. Bu yıl Aksaray'da yoğun yağış beklendiğini söyleyen Başkan Dinçer, hava durum raporlarına göre tedbirler aldıklarını belirtti.

Aksaray Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünde ek binada kış öncesi hazırlık çalışmalarının koordinesi sağlayan Başkan Dinçer, belediyeye ait depolardaki tuz ve solüsyon stokunun tamamlandığını belirtti.

 

"Hayatı Olumsuz Etkileyen Tüm Etkenleri Ortadan Kaldıracağız"

Kar küreme araçları ve iş makinelerinin bakımlarının yapıldığını da söyleyen Başkan Dinçer, "Aldığımız önlemler vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği sağlamak için alınan tedbirlerdir. Ani ve yoğun yağışlara karşı personellerimizin görevlendirmeleri tamamlandı. Kar küreme, greyderlerimiz ve diğer iş makinalarımızın bakım ve onarımları tamamlandı. Ayrıca solüsyon ve tuzlama araçlarımız, yağışın yoğunluğuna göre şehrimizin genelinde her an görev yapmaya hazır hale getirildi. Bu yıl 400 personelimiz kış mevsimi boyunca görev yapacak, personellerimizin yetersiz kalması halinde diğer birimlerimizden takviye yaparak hayatı olumsuz etkileyen tüm etkenleri ortadan kaldıracağız" ifadelerini kullandı. Haber Bülteni

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER