© Anadolu Ekspres 2021

Başkan Aktürk: “Halkımızı Kongrelerimize Davet Ediyoruz”

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, 8. Olağan İlçe Kongreleri için çağrıda bulunarak, “Tüm teşkilat mensuplarımızı ve tüm vatandaşlarımızı bizimle beraber bu heyecana ortak olmaya davet ediyoruz” dedi.

 AK Parti İl Başkanı Aktürk, AK Parti 8. Olağan İlçe Kongreleri öncesinde vatandaşlara çağrıda bulunarak, tüm Aksaraylıları gerçekleştirilecek olan kongrelere davet ederek, sürecin birlik ve beraberlik içerisinde tamamlanacağını vurguladı.

“Birlik ve Beraberlik İçerisinde Çalışmaya Devam Edeceğiz”

Yenikent, Ağaçören, Güzelyurt, Gülağaç ilçelerinde kongre sürecinin tamamlandığını; hafta sonu ise Eskil, Sultanhanı, Sarıyahşi ve Ortaköy’de kongrelerin gerçekleştirileceğini belirten Aktürk, “26 Ekim Cumartesi günü AK Parti 8. Olağan Kongreler Eskil’de saat 11:00’de, aynı gün Sultanı ilçesinde saat 13:00’te yapılacak. 27 Ekim Pazar ise Sarıyahşi’de saat 12:00’de başlayacak olan AK Parti 8. Olağan Kongremiz Ortaköy ilçesinde ise 14:00’te devam edecek. Aksaray halkımızı da kongrelerimize davet ediyorum. İnandığımız bu kutlu dava yolunda, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde memleketimiz, milletimiz ve şehrimiz için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da gece gündüz demeden durmaksızın birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

“Umudun, İcraatın ve Geleceğin Adı AK Parti Diyoruz”

AK Parti’nin kurulduğu günden günümüze kadar aynı heyecanla yoluna devam ettiğini vurgulayan Aktürk, “Bugüne kadar hizmet yarışında bayrağı aldığı noktadan hep daha ileriye taşımanın derdinde olan kadrolarımız, bugünden sonra da bu hizmet yarışında hep daha iyisi için çalışmaya, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yorulmadan bir an dahi duraksamadan büyük bir azim ve kararlılıkla yoluna devam edecektir.

Büyük ve güçlü Türkiye, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza borcumuzdur. Türkiye Yüzyılı hedefleri için umudun, icraatın ve geleceğin adı AK Parti diyoruz ve bu yoldan asla vazgeçmeyeceğiz” sözlerini kullandı. Haber Bülteni

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER