© Anadolu Ekspres 2021

Başarılı İl Müdürü Aktürk, Emekli Oluyor

8 yıldır Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak görev yapan Aksaray'ın başarılı bürokratı İsrafil Aktürk'ün emeklilik dilekçesini verdiği öğrenildi.

Aksaray'ın yetiştirdiği önemli bürokratlardan birisi olan ve çalışkanlığı ile bilinen Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürü İsrafil Aktürk, daha öncesinde Aksaray Belediye Başkan Yardımcısı, Aksaray Belediyesi İşletme Müdürü ve 2006-2015 yılları arasında Ulaşım Hizmetler Müdürü olarak da görev yapmıştı.

 

"Pamuk Baba" Lakaplı İsrafil Aktürk, Emekliye Ayrılıyor

31 Temmuz 2015 tarihinde Aksaray Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne atanan İsrafil Aktürk'ün, Aksaray'da 8 yılı aşkın başarıyla sürdürdüğü görevinden pazartesi günü itibariyle emekliliğe ayrılacağı öğrenildi.

Aksaray Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü döneminde birçok başarılı çalışmalara ve projelere imza atan Aksaray'ın sevilen bürokratı İsrafil Aktürk, görev yaptığı müdürlük bünyesinde "Pamuk Baba" lakabıyla anılıyordu. Aksarayspor'un 4 yıl yönetiminde bulunan Aktürk, orta derecede İngilizce ve Arapça bilmektedir. Kendisi evli ve 3 çocuk babasıdır. Haber: Harun Atalay

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER