© Anadolu Ekspres 2021

Bakan Yardımcısı Eminoğlu'ndan Başkan Dinçer'e Tebrik

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Aksaray’da Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’le birlikte restorasyonu tamamlanarak hizmete yeni sunulan Bedriye Medresesi'nde incelemeler gerçekleştirdi.

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Aksaray'a geldi. Ziyaretler kapsamında Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer'i de ziyaret eden Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Dinçer ile birlikte Bedriye Medresesi'ni gezdi.

 

Bedriye Medresesi'ne Ziyaret 

Aksaray Belediyesi hizmet binası önüne gelen Bakan Yardımcısı Eminoğlu’nu; Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri ve birim müdürlerinden oluşan bir heyet ile karşılayan Başkan Dinçer, misafirlerine Bedriye Medresesi'nin geçmişten günümüze kadar ne amaçla kullanıldığı yönünde bilgi verdi. Gençlerin kullanımına açılan Bedriye Medresesi'nde incelemelerde bulunan Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, medresede çalışma yapan gençlerle de sohbet etti. Aksaray’da bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, Belediye Başkanı Dinçer’i yaptığı çalışmadan dolayı tebrik etti. Haber Bülteni

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER