© Anadolu Ekspres 2021

“Anne, İnsanın Doğduğu Andan İtibaren Koruyucusu Ve Öğretmenidir”

MHP Aksaray İl Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Başkanı Nermin Fidan, Anneler Günü’nü kutlayarak, “Cennetle müjdelenen annelerimizi sadece anneler gününde değil, ömür boyunca sevgi, saygı ve muhabbetle her zaman kucaklamalıyız” dedi.

 MHP KAÇEP Başkanı Nermin Fidan, “Anneler Günü” nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

“Milletimizin Yararlı Hizmetlerinden Gurur Duyacakları Evlatlar Olmak, Annelerimize En Büyük Armağandır”

Anne sevgisinin, sevgilerin en kıymetlisi olduğunu belirten MHP KAÇEP Başkanı Nermin Fidan, “En değerli varlığımız, baş tacımız annelerimizin tek beklentisi ise sevgidir. Onları mutlu etmek, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, aziz Milletimize yararlı hizmetlerinden dolayı gurur duyacakları evlatlar olmak, annelerimize en büyük armağandır” ifadelerini kullandı. 

“Anne, İnsanın Doğduğu Andan İtibaren Koruyucusu, Bakıcısı, Öğretmenidir”

“Karşılıksız sevmenin en güzel örneklerini veren annelerimiz, aynı zamanda geleceğimizin teminatı, milletimizin maddi varlığının güvencesi, birlik ve bütünlük içinde yaşayabilmemizin de en önemli manevi kaynaklarıdır” diyen Fidan, “Türlü fedakarlıklara ve zorluklara sabırla göğüs gererek, çocuğu için tüm benliğini ortaya koyan annelerimize ne kadar hizmet etsek azdır. İnsan; sevgiye, ahlaka, erdeme, iyiliğe dair bütün duygu ve düşüncelerinin temelini anneden alır. Anne sadece insanı dünyaya getiren bir varlık değil aynı zamanda insanın doğduğu andan itibaren hem koruyucusu, hem bakıcısı, hem de öğretmenidir” sözlerine yer verdi.

“Cennetle Müjdelenen Annelerimizi Her Zaman Kucaklamalıyız”

“Cennet Annelerin Ayağı Altındadır" hadis-i şerifine de vurgu yapan Fidan, “Annelerimizin ne kadar yüksek bir mertebede olduğu belirtilmiş, onlara saygı ve sevgide kusur edilmemesi gerektiğine işaret edilmiştir. Cennetle müjdelenen annelerimizi sadece anneler gününde değil, ömür boyunca sevgi, saygı ve muhabbetle her zaman kucaklamalıyız. Yüreğinde taşıdığı sınırsız sevgi ve sabırla, değeri biçilemeyen başta şehit ve Gazi anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum” açıklamasında bulundu. Haber: Bülteni

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER