© Anadolu Ekspres 2021

Ankara’da Yaşayan Aksaraylılar İftarda Buluştu

Başkent Ankara Aksaraylılar Platformu Ankara’da iftar programı düzenledi. Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu’nun katıldığı iftar programında selamlama konuşması yapan Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Yunus Elitaş program nedeniyle platform başkanı ve üyelerine teşekkür ederek bu tür etkinliklerin birlik ve beraberliğin geliştirilmesi Ankara’da yaşayan Aksaraylılarla hasbihal edilmesi adına çok anlamlı olduğunu vurguladı.

 Vali Hamza Aydoğdu da konuşmasında “1,5 yıldır Aksaray’da hizmet ediyoruz. Kendimizi hiçbir zaman farklı hissetmedik siz de bize onu hissettirmediniz. Bu akşam burada olmaktan mutluluk duyuyorum. Platform Başkanı Ahmet Beye ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi, dirliğimizi bozmasın’ dedi.

Aksaray’dan iftar programına katılan davetliler ile Ankara’da yaşayan Aksaraylıların bir araya gelerek bir süre sohbet ettiği programda bu tür etkinliklerin devam etmesi Aksaray için Aksaraylıların her zaman kenetlenmesi gerektiği görüşü paylaşıldı. Haber Bülteni

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER