© Anadolu Ekspres 2021

Alacak Verecek Kavgası Kan Döktü: 1 Yaralı

Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde 2 kişi arasında alacak verecek tartışması yaşandı. Tartışma kavgaya dönerken silahla vurulan şahıs ağır yaralandı.

Olay, Şereflikoçhisar ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, aralarında alacak verecek husumeti bulunan Özgür B. (32) ile Çağlayan D. (30) arasında tartışma yaşandı.

 

Tartışma Kavgaya Döndü

Tartışma kısa sürede kavgaya dönerken Özgür B. yanındaki silahla Çağlayan D.'ye ateş etti. Karnından vurulan ağır yaralı şahıs, kanlar içinde yerde kaldı. Şüpheli şahıs ise olay yerinden kaçtı.

Kavgayı gören vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı şahıs ilk olarak Şereflikoçhisar İlçe Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Tedavi altına alınan şahıs daha sonra ağır yaralanması sebebiyle Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Tedavi altına alınan şahsın durumu ciddiyetini korurken, Cerrahi Yoğun Bakım Servisi'nde müşaade altına alındığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Haber : Kemal Onur Atalay

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER