© Anadolu Ekspres 2021

Aktürk: “İnsan Merkezli Siyaset Anlayışıyla Hareket Ediyoruz”

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk ve teşkilat mensupları ile esnaf ziyaretleri gerçekleştirmeye devam ediyor.

31 Mart yerel seçimleri öncesi seçim çalışmalarına ağırlık veren AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk ve teşkilat mensupları ile sahaya indi.

 

"İnsan Merkezli Siyaset Anlayışıyla Hareket Ediyoruz"

Seçimden seçime değil her zaman vatandaşın yanında olduklarını ifade eden Başkan Aktürk, "Aksaray’ımızı ilmek ilmek dokuyoruz. Seçimden seçime değil her zaman milletimizin yanındayız. Yeniden Aksaray diyerek vatandaşlarımızla muhabbet bağımızı güçlendiriyoruz. AK Parti Teşkilatları olarak işimiz, gücümüz millet. Esnaflarla tek tek görüşüyoruz. Sorunları not alıyoruz ve çözümü konusunda üzerlerimize düşeni yapıyoruz. İnsan merkezli siyaset anlayışıyla hareket ediyoruz. AK Parti’nin tüm teşkilatları ile halkın içinde yer alıyoruz. Bu ziyaretlerde sorunları birebir dinleme fırsatı buluyoruz. Dile getirilen bu sorunları da ilgili yerlere iletilmesi ve kısa sürede çözüme kavuşturulması için çalışıyoruz" dedi.Haber: Yakup Türk

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER