© Anadolu Ekspres 2021

AKSU VE KAR AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Anadolu Ekspres Gazetesi’nde başarılı işlere imza atan Bayram Aksu'nun oğlu Mahmut Can Aksu, Ayşenur Kar ile muhteşem bir düğünle dünya evine girdi.  

 

Uzun yıllar Anadolu Ekspres Gazetesi bünyesinde başarılı işlere imza atan Bayram Aksu'nun biricik oğlu Mahmut Can, Gökhan ve Fatma çiftinin biricik kızları Ayşenur ile dünya evine girdi.  

Muhteşem bir düğün ile dünya evine giren genç çift Mahmut Can ve Ayşenur'un düğün merasiminde, Bayram-Sultan Aksu ve Gökhan-Fatma Kar ailesi misafirlerini kapıda karşılayarak, yakından ilgilendi.  

Genç Çift, Sevdikleri Şahitliğinde Mutluluğa “Evet” Dedi  

Aksu ve Kar ailesini yalnız bırakmayan aile fertleri, misafirler ve davetliler, genç çiftin mutluluğuna ortak oldu. Özel bir düğün salonunda yaşamlarının en güzel gününü sevdikleriyle paylaşan Mahmut Can ve Ayşenur çifti, sevdikleri müzik eşliğinde ilk danslarını etti ve muhteşem düğün başladı.  

İlk dansın ardından çiçeği burnunda çifte, aile ve arkadaşları da eşlik etti. Düğün sonuna kadar Mahmut Can-Ayşenur Aksu çifti, sevdikleriyle gönüllerince eğlendi.

Anadolu Ekspres ailesi olarak Aksu ve Kar ailelerine göz aydınlıkları, genç çift Ayşenur ve Mahmut Can'a bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Haber: Kemal Onur Atalay

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER