© Anadolu Ekspres 2021

Aksarayspor’un Maç Takvimi Belli Oldu

TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig 2023-2024 Sezonu fikstür çekimi TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Siyah beyazlı temsilcimizin maç takvimi de belli oldu.

68 Aksaray Belediyespor’un bulunduğu 2. lig kırmızı grupta maç takvimi çekilişi gerçekleştirildi. Kura çekiminde 68 Aksaray Belediyespor ligin ilk maçını deplasmanda 28 Ağustos’ta İskenderunspor ile yapacak. Sahasında ilk maçında ise 3 Eylül’de Uşakspor ile mücadele edecek. 

TFF 2. ligi, 26-27 Ağustos 2023 tarihinde oynanacak maçlarla başlayacak ve ilk yarı 18 Aralık'ta sona erecek. İkinci yarı ise 15 Ocak 2024 tarihinde başlarken, normal sezon 4 Mayıs 2024'te tamamlanacak. Ardından Play-Off müsabakaları yapılacak.

 

İşte Aksarayspor’un Maç Takvimi 

Çekilen Fikstür Sonucunda 68 Aksaray Belediyespor’un maç takvimi şöyle oluştu: 

1.Hafta: İskenderunspor

2. Hafta: Uşakspor

3. Hafta: Belediye Derincespor

4. Hafta: Amed Sportif Faaliyetler

5. Hafta: Karaman FK,

6. Hafta: Isparta 32 Spor

7. Hafta: Arnavutköy Belediyespor

8. Hafta: Etimesgut Belediyespor

9. Hafta: AnaGold24 Erzincanspor

10. Hafta: Fethiyespor

11. Hafta: İnegölspor

12. Hafta: GMG Kastamonuspor

13. Hafta: Iğdır FK

14: Hafta: Somaspor

15. Hafta: Menemen FK

16. Hafta: Denizlispor

17. Hafta: Sarıyer

18. Hafta: Düzcespor

19. Hafta: Bay

 

"Futbolun Kalitesi ve Heyecanın Artması Liglerimizin Tanınırlığını Artıracak" 

Kura çekimi öncesinde açıklamalarda bulunan Mehmet Büyükekşi, federasyon olarak adil, eşit ve şeffaf yönetim anlayışıyla marka değerini artırma gayretinde olduklarını

TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de mücadele eden kulüplerin yapısal ve ekonomik anlamda daha güçlü hale gelmesini hedeflediklerini belirten Büyükekşi, "Biliyoruz ki liglerimizdeki futbolun kalitesinin ve heyecanın artması liglerimizin tanınırlığını artıracak" ifadelerini kullandı. 

TFF olarak 2. ve 3. Lig kulüplerimizle ilgili çeşitli düzenlemeleri ve projeleri hayata geçirdiklerini söyleyen Büyükekşi, "Süper Lig ve 1. Lig'de uygulanan Şeffaflık Tescil Teknolojisi'ni TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de de uygulamaya soktuk. Böylece, futbolun bir bütün olarak denetlenebilir ve sürdürülebilir bir yapıya kavuşmasını sağladık" diye konuştu. Haber: Kemal Onur Atalay

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER