© Anadolu Ekspres 2021

Aksarayspor’da Ayrılıklar Başladı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Motolux 68 Aksaray Belediyespor, ilk devrenin sona ermesinin ardından takımda radikal değişimlere giderek, 3 isimle yolları ayırdı.

Motolux 68 Aksaray Belediyespor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup mücadelesini sürdürüyor. Ligde ilk devre sona ererken, 3 futbolcu ile yollar ayrıldı.

 

3 İsimle Yollar Ayrıldı

Siyah beyazlı ekipte Alpay Aldemir ve Berkay Tanır'a kendilerine yeni bir kulüp bulmaları için izin verilirken, Erşan Yaşa ile olan kiralık sözleşme feshedildi.

 

İkinci Devrede Daha Etkili ve Kararlı Bir Mücadele Hedefleniyor

Önder Karaveli ile başlayan 2. lig mücadelesinde temsilcimiz, ligde hedeflediği noktaya gelemedi. Başlangıcı galibiyetle yapan Motolux 68 Aksaray Belediyespor, ne yazık ki sonraki maçlarda mağlubiyet ve beraberliklerle aradığı galibiyetleri bulamadı. Karaveli'nin ardından Şaban Yıldırım ile yola devam edilirken, yapılan hoca değişikliği taraftara da umut verdi.  İkinci devrede 2. Lig'de daha çok ses getiren ve galibiyet peşinde koşan bir takım olarak yer almak isteyen Motolux 68 Aksaray Belediyespor, devreyi bir fırsat olarak değerlendirmek istiyor. Haber: Kemal Onur Atalay

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER