© Anadolu Ekspres 2021

Aksaraylılar Bu Tarihi Kaçırmayın!

TOKİ 42 ilde 462 arsayı açık artırma usulüyle satışa çıkacak. Aksaray başta olmak üzere birçok ilde yapılacak olan satış için tarih açıklandı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 42 ilde 462 arsayı açık artırmayla satışa çıkarıyor. Yapılacak olan satıştan da 16 milyar liralık gelir elde edilmesi bekleniyor.

 

1-2 Kasım Tarihlerinde Gerçekleşecek

TOKİ'nin açıklamasına göre 1-2 Kasım'da açık artırma gerçekleşecek. Konut, ticaret, sanayi, turizm tesisi, özel sağlık tesisi ve plansız nitelikteki arsalara peşin veya yüzde 35 peşinat ve 48 ay vadeyle sahip olma fırsatı tanınacak.

 

Aksaraylılar Bu Fırsatı Kaçırmasın

Tahmin edilen bedeli 15 milyar 861 milyon 229 bin 931 lira olan yaklaşık 3 milyon 883 bin 551 metrekare büyüklüğündeki Adana, Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Gümüşhane, Hatay, İstanbul, İzmir, Karabük, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mersin, Muğla, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sivas, Tekirdağ, Van ve Yalova'da bulunan 462 arsa açık artırma yoluyla taliplerini bekleyecek. TOKİ'nin İstanbul Hizmet Binası ve Ankara Bilkent Otel ve Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek müzayedede öte yandan internet üzerinden "emlakmuzayede.com.tr" adresinden teklif vermek de mümkün olacak. Satışa ilişkin detaylı bilgiye "www.toki.gov.tr" ile "emlakmuzayede.com.tr" internet adresinden ve 0 212 608 15 00 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. Haber: Yakup Türk

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER