© Anadolu Ekspres 2021

Aksaray'da O Caddeler 30 Eylül'e Kadar Trafiğe Kapatılacak

İl Trafik Komisyonu ATV-UTV tipi, motosiklet ve abartı egzoz kullanan araçlara karşı tedbirleri konuşmak için yaptığı toplantı sonucunda 30 Eylül'e kadar bazı caddelerin kapatılmasına karar verildi.

Aksaray Vali Yardımcısı Murat Çağrı Erdinç başkanlığında, sayısı artan ATV-UTV tipi, motosiklet ve abartı egzoz kullanan araçlara karşı tedbirlerin konuşulması için Valilik Ek-3 Hizmet Binası Toplantı Salonunda İl Trafik Komisyonu 10.30'da toplandı.

 

Bazı Caddelerin Araç Trafiğine Kapatılmasına Karar Verildi 

İl Trafik Komisyon Başkanlığınca; 1 Haziran-30 Eylül tarihleri arasında, Bankalar Caddesi, EbulFeyz Elçibey Caddesi ve Ankara Caddesi ATV-UTV tipi araçlar için araç trafiğine kapatılmasına karar verildi. Ayrıca; abartı egzoz kullanan ve yüksek ses müzikle çevreyi rahatsız eden araçların denetimlerinin ve trafikten men işlemlerinin daha da arttırılarak devam edilmesine karar verildi.

 

Denetimler Artırılacak 

Özellikle kurye olarak çalışan ve diğer motosiklet sürücülerinin kask takması konusunda gerekli hassasiyet gösterilerek bilgilendirme ve denetimler arttırılması konusunda fikir birliğine varılırken, Aksaray genelinde vatandaşların huzuru ve güvenliği için gerekli tüm trafik ve asayiş tedbirlerinin daha etkin bir şekilde uygulanması konuları görüşüldü. Haber: Sedef Nazlı

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER