© Anadolu Ekspres 2021

Aksaray CHP'de Değişimciler Kazandı

CHP Aksaray 13. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Kongrede yapılan oylama sonucunda delegeler ve il yönetimi belli olurken, seçilen delegelerin hepsi CHP'de köklü değişim isteyenlerden oluştu.

CHP'de kongre süreçleri devam ederken, CHP Aksaray 13. Olağan Kongresi de tamamlandı. Aksaray Kültür Merkezi'nde yapılan kongrede Avukat Bilal Özdemir il başkanlığına aday olurken, Kurultay Delegeliğine de 14 isim aday oldu.

CHP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Gökhan Günaydın, Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver, Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, önceki dönem Mersin Milletvekili Alpay Antmen, siyasi parti il başkanları, STK başkanları ve CHP'lilerin katıldığı kongrede, CHP'nin genel kurultayında oy kullanacak olan 8 delege belirlendi.

 

CHP Aksaray Delegeleri Değişimden Yana

Yapılan oylama sonrasında açılan sandık sonuçlarına göre CHP Aksaray İl Başkanı Avukat Bilal Özdemir olurken, büyük kurultayda oy kullanacak olan delegelerin tamamı değişimden yana olan isimlerden oluştu.

 

İşte yapılacak olan büyük kurultayda oy kullanacak 8 delege:

Ali Abbas Ertürk, Ramazan Koçak, Ali Güç, Bilal Özdemir, Sibel Altınpınar, İsmail Karaca, Pelinsu Yıldırım Demir, Yasemin Turan. Haber : Dilek Eyüboğlu

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER