© Anadolu Ekspres 2021

Aksaray 1989'dan 11 Maçlık Galibiyet Serisi "O Sene Bu Sene!"

TVF Kadınlar Voleybol 2. Lig'de mücadele eden temsilcimiz Aksaray 1989 Kadın Voleybol takımı, 11. galibiyetini alarak namağlup şekilde galibiyet serisini sürdürdü.

Aksaray Atatürk Kapalı Stadyumunda Mersin temsilcisi Siyah Beyaz Kadın Voleybol takımı ile karşılaşan temsilcimiz, rakibine set vermeyerek 3-0'lık net bir skorla 11. galibiyetini alarak ligde zirvedeki yerini korudu.

 

"Bizler İnandık, Sporcularımız İnandı, O Sene Bu Sene"

TVF 2. Ligde namağlup serisini sürdüren temsilcimiz 1989 Spor Kulübü Başkanı Ferit Gemici maçtan sonra yaptığı açıklamada, Sporcularımız ve teknik heyetimiz ile gurur duyuyoruz. Sezonun ilk devresini bitirdik. Bu 2. devre 3 maçımız. Bu sezonun başından beri hep söylüyoruz o sene bu sene. Nasip olursa Aksaray'ın ismini önümüzdeki yıl Türkiye Kadın Voleybol 1. Ligi'ne yazdıracağız. Bizler inandık sporcularımız inandı. Bizleri destekleyen herkese sonsuz teşekkürler. Şimdi önümüzde 2 haftalık bir ara var. Bu arayı sporcularımız ve bizler daha iyi değerlendireceğiz. 2 haftalık aradan sonra Kayseri deplasmanı ile kaldığımız yerden maçlarımıza devam edeceğiz. Gönül ister ki namağlup serimiz böylece devam etsin, ligi namağlup şampiyon bitirmeyi hedefliyoruz" dedi.

 

Aksaray'ın, Voleybol Birinciliğinde Bir Takımı Olacak

1989 Spor Kulübü'nün Aksaray'ın ismini en üst sıralara taşıdığını ifade eden Gemici, "Aksaray'ın tanıtımına ve sporuna büyük katkılar sağlıyoruz. Takımımız şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Birkaç spor sever sayesinde takımımızı ayakta tutuyoruz. Özellikle takımımızın iç saha maçlarında seyircilerimizi bizleri izlemeye davet ediyorum. Yine Aksaray'ımızın kıymetli büyükleri ve iş adamlarından takımımıza destek vermeleri bizim her zaman dile getirdiğimiz bir durumdur. Biz bu sene başaracağız ve Aksaray'ın Türkiye Kadın Voleybol birinciliğinde bir takımı olacak" açıklamasında bulundu. Haber: Harun Atalay

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER