© Anadolu Ekspres 2021

Ak Parti'den Aday Gösterilmeyen Yılmaz İlhan, Seçime Bağımsız Olarak Girecek

28. Dönem AK Parti Aksaray Milletvekili Aday Adayı olan, bir önceki dönem Aksaray Belediye Başkan Yardımcılığı yapan Yılmaz İlhan, AK Parti listelerinden aday gösterilmeyince bağımsız milletvekili adayı olmak için başvuruda bulundu. 

 Geçmiş dönem belediye başkan yardımcısı olan Yılmaz İlhan, 14 Mayıs seçimleri için bağımsız aday olmak için başvuru yaptı.

Edinilen bilgiye göre, Aksaray iş ve siyaset dünyasının yakından tanıdığı isimlerden olan ve AK Parti'den aday adayı olan Yılmaz İlhan'ın listelerin açıklanmasının ardından bağımsız adaylık başvurusunu yaptığı öğrenildi. İlhan’ın 14 Mayıs tarihindeki seçimlere Aksaray’ın bağımsız adayı olarak gireceği öğrenildi.

Yılmaz İlhan, Bağımsız Olarak Seçime Girecek

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan İlhan, "AK Parti Genel Merkezi; temayül yoklamaları ve kamuoyu araştırmalarını hiçe saymış, Cumhurbaşkanımıza böyle bir zamanda bile gerçeğe aykırı bilgi vermiş, Aksaray halkının aklıyla bir kez daha alay eder gibi davranarak yine tepeden aday dikte etmiştir. Bu durum karşısında ise Millet İttifakı adeta zil çalıp oynamaktadır. Böyle bir duruma kayıtsız kalamayacağımızdan dolayı; gördüğümüz lüzum üzerine ne millet ittifakına, ne de cumhur ittifakı içerisinde kişisel hesap yapanlara fırsat vermemek adına Aksaray Bağımsız Milletvekilliği için seçim kuruluna adaylık müracaatında bulunduğumuzu tüm Aksaray kamuoyuna saygıyla bildiriyoruz" dedi. Haber: Sedef Nazlı

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER