© Anadolu Ekspres 2021

Ak Parti'de Temayül Bitti, Gözler Genel Merkez'de

AK Parti Aksaray İl Başkanlığı, milletvekili adaylarını belirlemek için sandık kurdu. Toplamda 986 AK Partili, 4 kişilik milletvekili listesinde adını görmek istedikleri aday adaylarına elektronik ortamda oy verdi.

14 Mayıs'ta yapılacak olan genel seçimler öncesinde AK Parti Aksaray İl Başkanlığı, elektronik temayül gerçekleştirdi. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği temayül yoklaması, Aksaray Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Elektronik ortamda hızlı bir şekilde gerçekleştirilen yoklama tamamlanırken, gözler AK Parti Genel Merkezi'nden gelecek karara çevrildi. 

46 Adayımıza Hayırlı Uğurlu Olsun Diliyorum

Ak Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, kullanılan oyların Ak Parti Genel Merkezi’nde değerlendirileceğini söyleyerek, “Temayül e-temayül şeklinde başladı. Sistemden adaylara atanmış kartlarla ekrana okutulduğu zaman aday adaylarımızın görüntüleri ile isimleri çıkıyor. İlimizin 4 vekili olduğu için 4 tane aday adayına yaklaşık 1 dakikalık süre içinde oyu kullanıp işlem tamamlanıyor. Bu sistem hem 2 ton kırtasiye tasarrufu sağlarken, hem de aynı zamanda hızlı sonuç almak için oldukça faydalı oldu. Aksaray’da oy kullanma işlemi bittiğinde Seçim İşleri Başkanlığı ile Cumhurbaşkanımızın ekranında tüm Türkiye görebiliyor. Şehrimize, ülkemize ve 46 aday adayımıza hayırlı uğurlu olsun diliyorum” dedi. Haber: Sedef Nazlı

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER