© Anadolu Ekspres 2021

AK Parti Seçim İçin Toplandı

AK Parti Seçim İşleri Başkanlığı Aksaray İl İstişare Toplantısı, Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’un katılımıyla Aksaray Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz seçim çalışmaları konusunda değerlendirmelerini paylaştığı toplantıda “Sandık milli iradenin yıkılmaz kalesidir diyen Cumhurbaşkanımızın önderliğinde çıktığımız bu kutlu davada elimizden geleni yapacağız. 2023 seçimleri atmosferine girerken, siz teşkilat mensuplarımıza çok büyük görevler düşüyor. Bunun bilincinde olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” açıklamasında bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz ve beraberindeki ekibe konuşma yapan AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “İlkleri başardık, her biri başlı başına bir devrim olan, düşünülmesi birçok siyasetçi için hayal olan projeleri gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemiz 20 seneden bu yana her zorluğu nasıl atlattıysa, Allah’ın izniyle aynı ve kararlı şekilde yoluna devam edecektir. Hiç kimsenin endişesi olmasın” dedi. Yaptıkları çalışmaları sıralayan Altınsoy “Gördüğümüz herkesi kucaklayacağız, ulaşabildiğimiz her eli sıkacağız, anlatacağız, gönülleri fethetmeye devam edeceğiz. 2023 hedefiyle, Dünya liderimizi tekrar Cumhurbaşkanı yapmak ve AK Partimizi iktidara taşımak için, dava arkadaşlarımızla, gönül yoldaşlarımızla birlikte var gücümüzle çalışacağız. İnşallah 2023'te zafer AK Parti'nin olacak, Cumhur İttifakının olacak. Aziz Milletimizin olacak. Aksaray AK Parti Ailesi olarak biz hazırız. İlk günkü aşkla 2023 hedefimizle, 2053 ve 2071 vizyonumuzla durmak yok yola devam diyoruz. Toplantımızın ülkemiz, milletimiz ve partimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

“En Yüksek Oyu Alan Şehirlerden Olmayı Hedefliyoruz”

Toplantıda konuşan Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer ise, “Görevi devraldığımız günden itibaren teşkilatlarımızla birlik, beraberlik içerisinde şehrimize ve hemşerilerimize hizmet etmeye gayret gösteriyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte de yine teşkilatımızın kıymetli üyeleriyle şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz. İnşallah özverili çalışmalarımız neticesinde 2023 seçimlerinde en yüksek oyu alan şehirlerden olmayı hedefliyoruz” dedi. Haber Bülteni

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER