© Anadolu Ekspres 2021

Ağaçlı Kavşağı’nda Zincirleme Trafik Kazası!

Ağaçlı Kavşağı’nda 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi.  

Ağaçlı Kavşağı’nda 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada 2 kişi yaralandı.

Aksaray Çiftlik Mahallesi E-90 karayolu Ağaçlı Kavşağı’nda 4 tır ve 1 otomobilin dahil olduğu trafik kazası meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Kemal T. (41) hakimiyetindeki 27 V ... plakalı tır, kırmızı ışıkta bekleyen araca çarpması sonucunda zincirleme trafik kazasına sebebiyet verdi. 

Yaşanan çarpışmanın etkisiyle tır şoförü Kemal T. ve diğer tırın sürücüsü Bedri U. yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler hızla olay yerine intikal etti. Olay yerine hızla gelen güvenlik güçleri kaza bölgesinde güvenlik önlemleri alarak olası kazaları önledi. AFAD ekipleri ise tırda sıkışan sürücüyü çıkardı. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapılırken, daha sonra ambulanslar aracılığıyla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

“Herkes Kırmızı Işıkta Beklerken En Arkadaki Tır Duramadı”

Kazaya karışan 37 ABJ ... plakalı tır sürücüsü Mustafa Kılıç (56), olayın nasıl yaşandığını anlatarak, “Herkes kırmızı ışıkta beklerken en arkadaki tır duramadı. En arkadaki kaza en öne kadar geldi. En arkadaki araçtaki şoför arkadaş yaralı. Çıkardılar, hastaneye götürüyorlar” dedi. Haber: Kemal Onur Atalay

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER