© Anadolu Ekspres 2021

2024 Erasmus Akreditasyonu Toplantısı Gerçekleştirildi

Ülkemizde Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Ulusal Ajans) tarafından desteklenen Erasmus+ Akreditasyonu kapsamında 2024 planlamaları konusunda bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

2024 Erasmus+ Akreditasyonu konusunda bilgilendirme toplantısı yapıldı. Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Strateji Geliştirme Bölümü Şube Müdürü Kerem Şahin, konsorsiyum üyesi okul müdürleri ve AR-GE Biriminde görevli öğretmenler yer aldı.

 

Tüm Sürece İlişkin Bilgilendirme Gerçekleştirildi

Müdürlük toplantı salonunda yapılan toplantıda okul eğitimi ve mesleki eğitim alanında yapılacak olan faaliyetlere yönelik bilgilendirme gerçekleştirildi. AR-GE biriminin hazırladığı sunumda katılımcı seçim süreci, hareketlilik gerçekleştirilecek ülkeler, hareketlilik türleri, katılımcı hazırlıkları, hibenin kullanımı, yaygınlaştırma ve sürdürülebilirlik konularına değinildi. Toplantıda açıklamalarda bulunan Müdür Alpaslan, Avrupa Birliği projeleri başta olmak üzere eğitim öğretim faaliyetlerine destek olacak projelerin önemli olduğunu vurguladı. Yerel, ulusal ve uluslararası projelerin öğretmen, öğrenci ve okullarımız için önemine değinen Alpaslan, projelerin hassasiyet ve özen çerçevesinde uygulanmasının büyük öneme sahip olduğunun altını çizdi. Haber: Yakup Türk

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER