© Anadolu Ekspres 2021

1030 Çocuk, Erkekliğe İlk Adımlarını Attı 

Aksaray Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Sünnet Şöleni, birbirinden harika etkinliklere ev sahipliği yaparken, şölen kapsamında 1030 çocuk, erkekliğe adım attı. 

 Aksaray Belediyesi tarafından her sene düzenlenen Sünnet Şöleni, bu yıl da harika eğlencelere ev sahipliği yaptı. 15’i engelli olmak üzere 1030 çocuk için şölen düzenlendi. 

Çocuklar Tur Attı, Mehter Marşı Çalındı, Hediyeler Verildi

Aksaray Belediyesi 4. Geleneksel Sünnet Şöleni’nde sünnet olan çocuklar, Bilim Merkezi önünden hareket eden üstü açık otobüslerle şehir turu attı. Düzenlenen korteje polis motosikletleri ve atlılar da katıldı. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer de sünnet aracı olarak tahsis edilen TOGG’a binerek korteje eşlik etti. Daha sonra Kılıçarslan Parkı’nda mehter takımının marşlarıyla devam eden etkinliklerde Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, çocukların ve ailelerin sevincine ortak olarak çocuklara hediyeler takdim etti. 

“Çocuklarımız Güzel Anılarını Hiç Unutmayacaklardır”

Birkaç aylık organizasyonla şöleni gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Dinçer, "Bugün Peygamber efendimizin sünnetini yerine getirmenin ve buna aracılık etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Sünnet organizasyonumuz birkaç ayı bulan bir süreçte tamamlandı. Bu zaman içerisinde bizlere yardımcı olan Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanemizin ilgili hekimleri, görevli personelimiz, sağlık İl Müdürümüze ayrıca teşekkür ediyorum. Onların destekleriyle Bin 30 çocuğumuzun sünnetini gerçekleştirdik. Sünnet olan çocuklarımızın arasında 15 çocuğumuz engelli. Çocuklarımız güzel anılarını hiç unutmayacaklardır. Bugün bu güzel ortamda hep birlikte olmaktan çok büyük mutluluk duyuyorum. Her şeyden önemlisi vatanınıza, milletinize faydalı olurlar. 4’üncüsünü düzenlediğimiz sünnet şölenimizle hemşerilerimizin mutluluğuna bir kez ortak olduk. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. Başkan Dinçer’in ardından AK Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu da sünnet olan çocukların ailelerine hayırlı olsun dileklerini iletirken, Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu da sosyal belediyecilik anlayışının her kesime dokunduğunu ifade ederek, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti. Törene, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ile birlikte Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu, AK Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, İl Genel Meclis Başkanı Latif Ağır, Ticaret Odası Başkanı Ahmet Koçaş, daire müdürleri, STK temsilcileri, yerel ve ulusal basın temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. Haber Bülteni

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER